"رضا حمیدپور" اظهار کرد: به طور میانگین ۵۰۰ شرکت،دستگاه دولتی، واحد تجاری و صنعتی به صورت غیر مستقیم با اداره کل پست استان البرز همکاری دارند.
وی اضافه کرد: شرکت پست استان البرز در سال جاری چهارمیلیون و ۱۵۴هزارو ۶۴۸ سرویس پیشتاز با ترافیک ، ۴۷۶هزارو ۲۸۴ پست ویژه با ترافیک ، ۵۷۲هزارو ۶۴۹ سرویس های الکترونیکی با ترافیک و ۲۶۷ هزارو ۸۹۷ مورد خرید و فروش اینترنتی ارائه داده است .
حمید پور بیان کرد که یکی از ماموریت های اصلی شرکت پست توسعه تجارت الکترونیک است که درسال جاری ۲۶۵هزارو ۹۱۲ مورد خدمات به شهروندان ارائه کرده است.
وی بیان کرد: همچنین طی این مدت ۸۵هزارو ۷۲۵ فقره صدور سند مالکیت با ترافیک انجام شده است.
مدیرکل پست البرز یادآورشد که ترافیک وارده استان البرز طی سال جاری پنج میلیون و ۲۵۲هزارو ۵۱۴مورد و ترافیک صادره نیز سه میلیون و ۷۳۴هزارو ۵۶۳ مورد بوده است .
وی گفت : استقبال مشتریان از خریدهای اینترنتی و روند رو به افزایش فروشگاه های عرضه کننده، موجب تقویت تجارت الکترونیکی در استان البرز شده است.
حمید پور دربخش دیگری ازسخنان خود گفت : زیرساختها و روند عملیات پستی در استان البرز به سمت هوشمندسازی و توسعه پیش خواهد رفت که با اجرای طرحهای نوین در حوزه هوشمندسازی فرآیندهای توزیع و جمعآوری مرسولات سرعت و دقت بیشتری شده که این امر موجب افزایش رضایت شهروندان و کاهش خطاهای عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل پست استان البرز با اشاره به برنامههای توسعهای این مجموعه، از راهاندازی مرکز تجزیه، مبادلات و سورتینگ در محل مرکز امانات پیام مهرشهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «این مرکز با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته در پردازش و دستهبندی مرسولات، تحولی اساسی در روند خدماترسانی ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: با افتتاح این مرکز، ظرفیت پردازش و تفکیک مرسولات بهطور قابلتوجهی افزایش خواهد یافت که نتیجه آن، کاهش زمان ارسال، بهبود دقت در توزیع و ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان خواهد شد.
حمیدپور گفت: اکنون ۱۵۹ واحد پستی در استان البرز فعالیت می کنند که ۱۵۶فقره آن شهری و مابقی روستایی است.