هادی بهداد روز سه شنبه در نشست هماندیشی ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانهای شمالغرب کشور با بیان اینکه برای برطرف شدن مشکلات و کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند مشخص شدن جامعه هدف هستیم، افزود: امسال برنامههای مختلفی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و جوانی جمعیت در هر استان با توجه به شرایط آنها در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه باید در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی به بهترین شکل وارد عمل شویم، اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مناسبترین گزینه برای این فعالیت و اقدام در این حوزه است.
بهداد خاطرنشان کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی پیشگیری و آگاهی عمومی امری مهم است و البته با چالش های زیادی نیز در این حوزه مواجه هستیم.
وی با تاکید بر اینکه بررسی خطر آسیبهای اجتماعی در جامعه ضروری است، گفت:انجام این مهم، نقش موثری در پیشگیری از آثار و تبعات آسیب های اجتماعی از جمله طلاق دارد و موجب تحکیم خانواده می شود.
سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز در این نشست با بیان اینکه نشستهای مرتبط با پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: ارائه راهکارهای موثر و بررسی تجارب موفق میتواند نقشه راهی برای کاهش این معضلات باشد.
لیلا ندرلو با بیان اینکه تلاش مستمر در پیگیری برنامه ها و بررسی اقدامات انجام شده، نقش مهمی در شناسایی مشکلات، تقویت برنامههای پیشگیرانه و افزایش تأثیرگذاری آنها دارد، گفت: لازم است نهادهای مرتبط همچون اداره کار و رفاه اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد، دانشگاهها و سایر دستگاههای اجرایی با همکاری یکدیگر به این موضوع بپردازند و با اجرای برنامههای عملی، سطح آسیبهای اجتماعی را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه در استان زنجان اقدامات متعددی برای کاهش آسیبهای اجتماعی انجام شده است که بخش عمدهای از آنها به اقشار آسیبپذیر بهویژه کارگران، اختصاص دارد، گفت: این قشر که از ستونهای اصلی تولید و توسعه اقتصادی کشور هستند باید در مقابل آسیب های اجتماعی از مصونیت بیشتری برخوردار شوند.