به دنبال قطع آب انتقالی و آسیب به لوله های جریان انتقال، روابط عمومی شرکت آبفای استان یزد اعلام کرد: با توجه به قطع جریان آب انتقالی به استان، شهروندان مصرف آب را به حداقل برسانید تا از قطعی یا افت فشار احتمالی جلوگیری شود؛ همکاری همه در این شرایط بحرانی، راهگشاست.
استاندار یزد نیز در واکنش به تعرض مجدد به خط انتقال آب شرب به استان، از پیگیری این موضوع در بالاترین سطوح ملی خبر داد.
محمدرضا بابایی در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی نوشت: عملیات ترمیم خط در ساعات آینده آغاز خواهد شد و از مردم شریف یزد درخواست داریم با مدیریت مصرف و صرفهجویی حداکثری، در عبور از این شرایط دشوار همکاری کنند.
استاندار تأکید کرد: پیگیری حقوق مردم استان یزد بدون وقفه ادامه خواهد داشت و تمامی تلاشها برای بازگشت هرچه سریعتر شرایط به حالت عادی به کار خواهد رفت.
"سیدمهدی طلایی مقدم" معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد نیز در حساب کاربری توییتر خود نوشت: باتوجه به تعرضی که به خط انتقال آب شرب استان صورت گرفته از عموم مردم استان خواهشمندم در مصرف آب شرب و بهداشت نهایت صرفه جویی را انجام دهند تا با همکاری و همراهی از این بحران عبور کنیم.
به گفته وی استاندار و مسئولان از ساعات ابتدایی پیگیر هستند تا به شرایط عادی برگردیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد اسفندماه اعلام کرده بود: در ارتباط با منابع آب انتقالی از کوهرنگ، سهم آب هر استان طبق قانون مشخص بوده و طبق مصوبه شورای امنیت کشور وظیفهی حفظ امنیت خط لوله آب شرب انتقالی به یزد، برای مسئولان استان اصفهان روشن شده است.
اسماعیل دهستانی با انتشار پیامی در شبکههای اجتماعی در واکنش به تعرض برخی افراد به خط انتقال آب شرب استان یزد در محدوده شرق استان اصفهان افزوده است: در آستانه فصول گرم سال حتی یک تعرض به خط انتقال آب شرب استان یزد پذیرفتنی نیست و مسببان هرگونه تعرض (چه خودجوش و چه سازمان یافته و...) باید در برابر قانون پاسخگو باشند.
سالانه در مجموع حدود ۵۵ میلیون متر معکب آب از منابع زاینده رود برای شرب به استان یزد منتقل میشود که این میزان کمتر نصف برداشت آب توسط ۲ شرکت بزرگ صنعتی استان اصفهان از منابع زاینده رود است و حتی تخصیص آب شرب استان یزد به کشاورزان شرق اصفهان نیز گرهی از مشکلات آنان باز نمیکند.