چهارشنبه، 13 فروردین 1404 09:13
40151 ورزشی 1404/01/10 - 08:47

داوری: بسکتبال در مسیر تغییر و تحول است؛ تغییرات تیم ملی مثبت بود

رئیس فدراسیون بسکتبال با تاکید بر اینکه این فدراسیون در مسیر تغییر و تحول گام برمی‌دارد، گفت: تغییراتی در تیم ملی رخ داده که نتایج و ارزیابی‌ها نشان از حرکت در مسیر درست دارد و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

جواد داوری  با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سالی که گذشت، اظهار داشت: روزی که به فدراسیون بسکتبال آمدم سعی کردم با شناختی که از این ورزش داشتم و شرایطی که وجود داشت در مسیر توسعه گام برداریم و به همین دلیل بود که در سال ۱۴۰۳ برگزاری مسابقات متعددی در دستور کار ما قرار گرفت.

وی ادامه داد: تلاش مجموعه بسکتبال برای رسیدن به موفقیت است که داشتن تیم ملی از جمله اهداف ما بود. برای آنکه تیم ملی خوب و منسجمی داشته باشیم نیازمند تیم‌های ملی پایه در سطوح مختلف هستیم و این یکی دیگر از برنامه‌های من در این مدت بود. با این دورنمایی که ترسیم کردیم لیگ نوجوانان و جوانان را برگزار کردیم که فینال آن هم برگزار و تیم‌های برتر مشخص و معرفی شدند.

رئیس فدراسیون بسکتبال در مورد اینکه فعالیت‌های صورت گرفته نیازمند زیرساخت‌های مناسب است و آیا این شرایط برای بسکتبال ایران مهیاست یا خیر، گفت: داشتن زیرساخت برای فعالیت‌هایی که داریم بسیار مهم است چرا که نمی‌توان با یک سالن، تمامی تیم‌های ملی را در دو بخش دختران و پسران تمرین داد و تداخل برنامه می‌شود. برای همین از سال ۱۴۰۲ پیگیری این موضوع بودیم و به موفقیت‌هایی هم رسیدیم.

داوری با یاد کردن از زنده‌یاد محمود مشحون تاکید کرد: در زمان فعالیت زنده‌یاد مشحون زمینی به متراژ ۱۸۰۰ متر برای ساخت سالن بسکتبال در نظر گرفته شده بود اما با توجه به شرایط موجود این فضا را تغییر دادیم و زمینی دیگر را برای ساخت پروژه بسکتبال در نظر گرفتیم. یکی از برنامه‌های ما ساخت کمپ تیم ملی بسکتبال است تا ملی‌پوشان در فضایی حرفه‌ای تمرینات خود را دنبال کنند. در کنار ساخت این مجموعه بزرگ، پروژه سه‌به‌سه را هم در برنامه داریم که چندی پیش کلنگ آن با حضور پیشکسوتان بسکتبال به زمین خورد و امیدواریم هرچه زودتر مراحل ساخت آن هم آغاز شود.

وی در واکنش به این سئوال که فدراسیون بسکتبال از نظر عملکردی چه دست‌آوردهایی داشته است، تاکید کرد: شروع سال برای ما خوب بود چراکه موفق شدیم در مسابقات سه نفره، برای اولین بار نایب قهرمان آسیا و اقیانوسیه بشویم، هرچند که در این بازی‌ها قهرمانی هم دور از دسترس نبود. در بخش بانوان هم با النی ادامه دادیم که بسکتبال ایران با او پیشرفت خوبی داشت. در تیم ملی بسکتبال نیز تغییراتی اعمال شد که در نهایت سکان هدایت تیم به مانولوپولوس سپرده شد و با حضور او دیدیم که شیوه بازی ما تغییر کرد و روند کار نشان می‌دهد در مسیر درستی قرار داریم. برای رسیدن به موفقیت باید تلاش کرد و این شامل تدارکات،‌ بازی‌های دوستانه و برنامه‌ریزی نیاز دارد که امیدواریم بتوانیم در این مسیر موفق باشیم.



  1. قفسه فروشگاه‌های لوازم خانگی در تسخیر کالاهای قاچاق
  2. توسعه سامانه هشدار سیل و خرید تجهیزات راداری؛ ۲ دستاورد سازمان هواشناسی در سال ۱۴۰۳
  3. کبیر: بسکتبال ایران نیاز به تفکر نو و علم روز دارد/ روند تیم ملی را مطلوب می‌بینم
  4. وزنه‌برداری مدل ۱۴۰۳؛ عبور از حاشیه‌ها برای رسیدن به سکوی جهانی
  5. دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند
  6. جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد/ ورود ممنوع برای مسیر جنوب به شمال
  7. تناقضات دونالد ترامپ و رویکرد قاطع دستگاه دیپلماسی/چرا مرور مواضع عراقچی ضروری است
  8. روسیه تهدیدهای ترامپ علیه ایران را محکوم کرد
  9. پیش بینی بارش پراکنده باران و آذرخش برای ۲ روز آینده البرز
  10. ثبت هفت فوتی و ۷۲۴ مصدوم در تصادفات نوروزی البرز
  11. ۱۲ فروردین نماد مردم سالاری برای تثبیت حاکمیت اسلامی در ایران
  12. طبیعت سخاوتمند است/ دعوت از مردم برای حفظ منابع طبیعی البرز
  13. شورای دوره ششم در حفظ و‌توسعه فضای سبز و احداث پارک های جدید محلی و مرکزی کارنامه درخشانی دارد
  14. استاد فرامرز ظلی از پیشکسوتان فوتبال ایران در سن 83 سالگی درگذشت
  15. اقدامات دادگستری استان البرز در تحکیم بنیان خانواده/ فرزندان طلاق درگیر چه آسیب‌هایی می‌شوند؟
  16. درگذشت سردبیر سرویس مجلس خبرگزاری ایسنا/ مرکز رسانه مجلس این ضایعه را تسلیت گفت
  17. پیام رییس دانشگاه علوم‌پزشکی البرز به مناسبت عید سعید فطر
  18. توافق ایران و ترکمنستان برای راه‌اندازی قطار مسافری
  19. هشدار سیلاب در ۱۴ استان
  20. آیا «پایان عصر نفت» گزینه درستی است؟/ تلاش ایران برای حضور بیشتر در بازار نفت
  21. پوریا: وظیفه ما حمایت و آموزش است/ از لحاظ میزبانی بین‌المللی برترین فدراسیون بودیم
  22. پرواز فوق‌العاده «هما» در مسیر تهران به دبی و برعکس در ۱۵ فروردین
  23. پزشکیان: امیدوارم با وحدت و انسجام بیشتر موضعی موثرتر در برابر ظلم داشته باشیم
  24. عراقچی: دشمنان از تهدید ایران پشیمان خواهند شد
  25. یادداشت هشدار رسمی ایران به دفتر حفاظت منافع آمریکا ابلاغ شد
  26. اقامه نماز عید سعیدفطر به شکرانه یک ماه بندگی و عبادت در البرز
  27. تاکید امام جمعه کرج بر راه اندازی پویش همگانی برای تحقق شعار سال
  28. البرز در تدارک میزبانی مسابقات بیسبال غرب آسیا
  29. دستگیری سه خانم جیب بر در کرج
  30. ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران
  31. آزادی ۷۲۳ زندانی جرایم غیرعمد درالبرز
  32. وزیر ورزش و جوانان: اعتبار پروژه سالن ورزشی انقلاب کرج تامین شده است
  33. وزیر فرهنگ با هادی خانیکی دیدار کرد
  34. انجام ۶۶۹ ماموریت تصادفی اورژانس البرز در ایام نوروز
  35. کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس کشف شد
  36. چهلمین روز درگذشت منوچهر والی‌زاده؛ دوبلور و گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون؛
  37. ورود ۵۱ واحد نیروگاهی با ظرفیت ۱۵۰۰ مگاوات به شبکه سراسری برق
  38. رشد ۳.۴ درصدی نرخ تشکیل سرمایه و نوید رونق تولید
  39. ووشو به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ ریاض اضافه شد
  40. ایران قهرمان واترپلو زیر ۲۰ سال آسیا شد