وی افزود: طی روزهای اخیر رئیس جمهور دو دیدار با مدیران مجموعه در جلسه هیئت دولت در روز دوشنبه و امروز در بازدید از مؤسسه رازی داشتند که نشان از شناخت عمیق وی از اهمیت راهبردی این مؤسسه دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه امروز باید با دقت و ارزیابی دستاوردهای یک قرن اخیر موسسه رازی، اقدام کنیم، ادامه داد: همانگونه که امروز از بنیانگذاران مؤسسه با احترام یاد میشود، باید تلاش کنیم آغاز قرن دوم نیز با رویکردی آیندهنگرانه همراه باشد و امیدواریم با همراهی رئیسجمهور، وزیر جهاد کشاورزی و نیروهای متخصص و نخبه مؤسسه، بتوانیم در این مسیر گامهای بزرگی برداریم.
گلمحمدی با تاکید بر اینکه راهی جز حرکت بهسوی فناوریهای نو و نوآوری نداریم، گفت: باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم، برای بیماریهای نوپدید آماده باشیم و آینده را پیشبینی کنیم تا در بحرانهایی نظیر کووید-۱۹ غافلگیر نشویم.
وی تصریح کرد: برج فناوری میتواند پاسخی به همین نیازها باشد و نمادی از آیندهنگری مؤسسه رازی و کشور بهشمار آید.
رئیس سازمان تات با اشاره به ظرفیتهای منحصربهفرد مؤسسه رازی گفت: مؤسسه رازی همواره نقش کلیدی در سلامت انسان و دام داشته و جایگاه بیبدیلی در سطح ملی و منطقهای ایفا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این مؤسسه به نوعی پدر واکسن ایران است؛ از ریشهکنی طاعون گاوی در حوزه دام گرفته تا مقابله با فلج اطفال و سرخک در حوزه انسانی؛ در همین راستا انتخاب مؤسسه رازی برای اجرای پروژه برج فناوری، بر پایه قدمت، زیرساختهای قوی و نیروی انسانی متخصص و دانشمند این مجموعه صورت گرفته است.