چهارشنبه، 13 فروردین 1404 08:57
  1. آغاز عصر بازی‌های ویدیویی؛ از پروژه‌های علمی تا اولین بازی‌های آرکید

    بازی‌های ویدیویی از دهه ۱۹۵۰ و با پروژه‌های علمی ساده‌ای چون «OXO» و «Tennis for Two» آغاز شدند. اما این سرگرمی‌های اولیه، زمینه‌ساز شکل‌گیری صنعت بزرگی شدند که بعدها با بازی‌هایی مانند «Spacewar!» و «Pong» به محبوبیت رسید و به تدریج به صنعتی جهانی تبدیل شد.

  2. معاون وزیر ارتباطات:

    ۷۷ درصد از خدمات دستگاه‌ها رتبه‌بندی الکترونیک و شناسه‌دار شده‌اند

    رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره پیشرفت دولت الکترونیک و پیوستن دستگاه‌ها گفت: اکنون وضعیت دستگاه‌ها به پنجره واحد خدمات دولت بد نیست؛ ارزیابی سالیانه ما نشان می‌دهد اکنون ۹۵.۵ درصد دستگاه‌ها متصل و ۷۷ درصد از خدمات دستگاه‌ها رتبه‌بندی الکترونیک و شناسه‌دار شده‌اند.

  3. معاون رئیس‌جمهور خبر داد:

    رونمایی از دستاوردهای جدید هسته‌ای همزمان با سالروز ملی فناوری

    رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از عزم ایران برای پیشرفت بیشتر در عرصه هسته‌ای و فناوری‌های نوین خبر داد و گفت: همزمان با سالروز ملی فناوری هسته‌ای در ۲۰ فروردین امسال، از رادیوداروهای جدید تولید شده در سازمان انرژی اتمی ایران رونمایی خواهد شد.

  4. استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای کمک به رفع ناترازی انرژی

    مدیرکل توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و دولت هوشمند وزارت نفت گفت: تلاش می شود با کمک فناوری های دیجیتال نسبت به رفع ناترازی انرژی اقدام شود.

  5. جنگِ دیجیتال با آینده جهان چه می‌کند؟

    تکنو ژئوپلیتیک با تأثیرگذاری بر الگوهای سنتی رقابت جهانی، تحولات چشمگیری در عرصه فناوری‌های دیجیتال و رقابت‌های ژئواکونومیک به‌وجود آورده است. در این میان چین، ایالات متحده و اتحادیه اروپا در تلاشند تا از ابزارهای نوین برای تسلط بر آینده جهانی استفاده کنند.

  6. از سوی رئیس جمهور؛

    مصوبه اصلاحی ساماندهی سنجش‌وپذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه ابلاغ شد

    رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش­ عالی (پس از پایان متوسطه)» مصوبه این شورا را برای اجرا ابلاغ کرد.

  7. وزیر علوم: تشکل‌های سیاسی دانشجویی به اندازه سابق رونق ندارند

    وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به کاهش استقبال دانشجویان برای عضویت در تشکل‌های سیاسی دانشگاهی گفت: امروزه تشکل‌ها به اندازه سابق، رونق ندارند.

  8. حمله هکرها به گوشی‌های هوشمند؛ چطور قربانی نشویم؟

    «فرهاد خانلری» معتقد است که عمده حملات هک گوشی از طریق فیشینگ انجام می‌شود؛ روشی که در آن هکر با ارسال پیامک، ویس یا لینک‌های جعلی، قربانی را فریب می‌دهد. البته باید توجه داشت که امنیت هیچ وقت صد درصد نیست حتی کمپانی‌های بزرگ دنیا با داشتن تیم‌های مجرب امنیتی هم هک می‌شوند.

  9. وزیر علوم:

    اساسنامه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی باید اصلاح شود

    وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مشکلاتی همچون ناهماهنگی در پذیرش دانشجو و کمبود امکانات آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی، خواستار انجام اصلاحات نظام حقوقی حاکم بر این موسسات شد.

  10. خداحافظی با اسکایپ؛ سرویس ارتباط تصویری پس از دو دهه متوقف می‌شود

    مایکروسافت اعلام کرد اسکایپ، یکی از قدیمی‌ترین سرویس‌های تماس تصویری اینترنتی، از ماه مه (اردیبهشت) دیگر در دسترس نخواهد بود.

  11. رئیس پژوهشگاه رویان:

    هدف میزبانی ایران از کنگره وانا، تقویت مرجعیت علمی در منطقه است

    رئیس پژوهشگاه رویان، هدف از میزبانی ایران در کنگره‌های بین‌المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) را تقویت مرجعیت علمی ایران در منطقه عنوان کرد.

  12. عارف: دولت بطور کامل پشتیبان هوش مصنوعی است

    معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه پیشرفت‌های خوبی در مدت زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم در حوزه هوش مصنوعی شاهد هستیم گفت: دولت چهاردهم کاملاً پشتیبان تبیین، ترویج و توسعه هوش مصنوعی است.

  13. درنشست تخصصی همکاری‌های علمی و آموزشی ایران و عراق مطرح شد؛

    پیشرفت‌های علمی ایران با وجود تحریم‌ها/ضرورت توسعه دیپلماسی علمی در جهان اسلام

    در نشست تخصصی «همکاری‌های علمی و آموزشی ایران و عراق»، همکاری با نشریه‌های پژوهشی الکترونیکی و شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و راهکارهای نوین در حوزه آموزش الکترونیکی و ارتقای همکاری‌های دوستانه بین دانشگاه‌های ایران و عراق مورد بحث بررسی قرار گرفت.

  14. معاون آموزش و پرورش؛

    ۹ میلیون و ۲۲۰ هزار دانش‌آموز دبستانی/۱۶۸ هزار و ۸۸۱ کودک بازمانده از تحصیل دردوره ابتدایی

    معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۱۶۰ دانش‌آموز دوره ابتدایی امسال ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: در دوه ابتدایی ۱۶۸ هزار و ۸۸۱ کودک بازمانده از تحصیل داریم.

  15. تشخیص سریع پارکینسون با نانوزیست حسگر رنگ‌سنجی توسط محققان ایرانی

    محققان دانشگاه تربیت مدرس، موفق به طراحی نانوزیست حسگر رنگ‌سنجی به منظور تشخیص سریع بیماری پارکینسون شدند.

  16. فعالیت اجتماعی شروع زوال عقل را به تأخیر می‌اندازد

    یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد فعالیت‌ اجتماعی احتمالاً نقشی مهم در به تأخیر انداختن شروع زوال عقل افراد مسن ایفا می‌کند.

  17. رئیس سازمان سنجش:

    شبکه ملی حفاظت از آزمون‌ها باید تشکیل شود

    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: شبکه ملی حفاظت از آزمون‌ها در کشور باید با استفاده از دانش و تجربیات ملی تشکیل و مستقر شود و حفاظت از آزمون قبل، حین و پس از برگزاری آن مدنظر قرار گیرد.

  18. طهرانچی تشریح کرد:

    جایگزینی ارائه مقاله با تایید کارشناسان در رساله‌های دکتری دانشگاه آزاد

    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشریح طرح «برنامه علمی» برای تایید کفایت رساله دکتری یکی از اجزای این طرح را معادل بودن تایید کارشناسان کنفرانس و پیش‌دفاع به جای ارائه دو مقاله برای این دانشجویان در آینده نزدیک و از زمان اجرای قطعی طرح دانست.

  19. رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران:

    مسئولیت اجتماعی در ایران با وجود مشکلات اقتصادی موضوع خطیری است

    رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، مسئولیت اجتماعی در ایران را با وجود مشکلات جدی اقتصادی، موضوع خطیری دانست و گفت: باید بدانیم چگونه مسئولیت اجتماعی را به‌عنوان یک امر مهم در جامعه، افکار، اندیشه‌ها و ذهنیت بنگاه‌ها و کارفرما، کارکنان و مشتریان و در یک کلام به‌ صورت همه‌جانبه نهادینه کرد.

  20. معاون وزیر ارتباطات تشریح کرد:

    محدودیت، فیلترینگ، آلودگی‌ فیلترشکن‌ها و تحریم ۴ عامل افت کیفیت اینترنت

    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تجهیزات فیلترینگ، استفاده از فیلترشکن‌ها و ایجاد آلودگی در شبکه، محدودیت‌های اعمال شده بر بستر اینترنت، بلاک شدن آی.پی ایران به دلیل حملات Ddos و تحریم از جمله مواردی است که منجر به آسیب به کیفیت اینترنت شده است.

  21. در بیانیه پایانی همایش مهاجرت نخبگان علمی مطرح شد؛

    بحران‌های نهاد دانشگاه، روند مهاجرت نخبگان دانشگاهی را تشدید کرده است

    برگزارکنندگان همایش مهاجرت نخبگان علمی در ایران امروز در پایان این رویداد تخصصی هشدار دادند که بحران‌های نهاد دانشگاه از جمله امنیتی شدن فضای آن، ضعف در استقلال مالی، اداری و اجرایی، محدودیت آزادی‌های آکادمیک و بسته بودن محیط کنش دانشجویی به طور مستقیم و غیرمستقیم روند مهاجرت نخبگان دانشگاهی را تشدید کرده است.

  22. وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ همه پلتفرم‌ها در دستور کار قرار دارد

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه های این وزارتخانه در خصوص رفع فیلترینگ دیگر پلتفرم‌ها، گفت:در طرحی با محوریت مرکز ملی فضای مجازی و با نگاه فعالانه‌ای که از ابتدا قول داده بودیم، در وزارت ارتباطات و فناوری پیگیری شده است. در این طرح، کارگروهی پیش‌بینی شده است تا ادامه مسیر را دنبال کند.”

  23. رفع فیلترینگ آغاز احیای حقوق مردم/ اقدام دولت شایسته تقدیر است

    نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، گام اول دولت چهاردهم برای رفع فیلترینگ را اقدامی محدود اما شایسته‌ دانست و گفت: اقدام رئیس‌جمهوری و دولت برای مجاب کردن دستگاه‌های تصمیم‌گیر ارزشمند و آغازی برای احیای حقوق و افرایش رضایت‌مندی مردم است.

  24. «رفع فیلتر» تیتر یک روزنامه‌ها شد/ طلسمی که شکست؛ دیواری که ترک برداشت

    روزنامه‌های صبح تهران به خبر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ واکنش مثبت نشان دادند؛ بیشتر آنها در تیتر یک به این موضوع پرداختند.

  25. استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی؛

    بناهای جدید نمره قبولی از جهت تاب‌آوری لرزه‌ای نمی‌گیرند

    استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با تاکید بر اهمیت توسعه پایدار و متناسب در شهرها گفت: بسیاری بناهای جدید، آنها که به شکل انبوه و تعاونی ساخته شده‌اند یا مسکن‌ مهر از جهت تاب‌آوری در برابر زلزله نمره قبولی نمی‌گیرند و این امر موجب تلفات بالا در رویدادهای لرزه‌ای است.

  26. رفع فیلترینگ مطالبه جدی مردم؛ آیا «وفاق» باز هم چاره‌ ساز است؟

    رفع فیلتر در سال‌های اخیر مطالبه جدی مردم از نهادهای حاکمیتی و تصمیم‌گیر بوده است و بر همین مبنا «مسعود پزشکیان» نیز در ایام تبلیغات انتخاباتی این موضوع را به عنوان یکی از برنامه های اصلی دولت خود اعلام کرد؛ موضوعی که تجربه چهار ماهه گذشته از استقرار دولت چهاردهم نشان می‌دهد رئیس جمهور قصد دارد با روحیه وفاق و همدلی میان اعضای شورای عالی فضای مجازی آن را به سرانجام برساند.

  27. عضو هیات‌علمی پژوهشکده سرطان معتمد مطرح کرد:

    نقش هوش مصنوعی در شناسایی زودهنگام و بهینه‌سازی درمان سرطان

    عضو هیات‌علمی پژوهشکده سرطان معتمد در گروه توسعه فناوری درمان‌های پیشرفته (ATMP) گفت: هوش مصنوعی نقش مهمی در شناسایی زودهنگام و بهینه‌سازی درمان‌های سرطان از طریق تحلیل داده‌های بزرگ و کاربرد الگوریتم‌های یادگیری عمیق در تصاویر پزشکی دارد و از حوزه‌های نویدبخش پیشرفت‌های چشمگیر در آینده است.

  28. دستاورد دانش‌بنیان‌های ایرانی؛

    تولید دستگاه ترموسایکلر برای تشخیص زودهنگام بیماری‌ها

    یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تولید دستگاه ترموسایکلر بومی، به یکی از پیشروان فناوری‌های ژنتیک در کشور تبدیل شده است. این دستگاه که با قیمتی رقابتی و فناوری پیشرفته ساخته شده، نقش مهمی در تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی ایفا می‌کند.

  29. رئیس آزمایشگاه سیستم‌های شناختی دانشگاه تهران مطرح کرد:

    ضرورت به‌کارگیری هوش مصنوعی برای تسلط در تحقیق و توسعه

    استاد دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و رئیس آزمایشگاه سیستم‌های شناختی یکی از ویژگی‌های هوش مصنوعی را تحول‌ساز بودن آن برشمرد و گفت: باید تلاش کرد تا در دانشگاه‌ها تسلط بر استفاده از ابزار هوش مصنوعی برای تحقیق و توسعه در برنامه درسی به عنوان ابزار مهم برای تسلط در تحقیق و توسعه به کار گرفته شود.

  30. رئیس سازمان ثبت احوال کشور:

    سامانه هدا، ایران را در احراز هویت دیجیتال در جایگاه برتر منطقه قرار می‌دهد

    رئیس سازمان ثبت احوال کشور راه‌اندازی سامانه هدا را گامی در راستای اجرای قانون برنامه ششم و توسعه دولت الکترونیک دانست و گفت: این اقدام علاوه بر افزایش شفافیت و کارآمدی، ایران را در حوزه احراز هویت دیجیتال در جایگاه برتر در منطقه قرار می‌دهد.

  31. پیوند سر برای رهایی از بیماری‌های دژنراتیو؛ واقعیت یا تخیل؟

    هاشم الغیلی، فیلمسازی که تلاش می‌کند تخیل را با فناوری در آمیزد، طرحی را به تصویر درآورده است که با تلفیق هوش مصنوعی پیشرفته و جراحی مغز و اعصاب، راه‌حلی برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های دژنراتیو (بیماری تحلیل‌برنده مفاصل، استخوان‌ها و عضلات) پیشنهاد می‌کند.

  32. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

    رجیستری آیفون، شروع گشایش‌ها در دولت/ همه پذیرفته‌اند وضعیت فیلترینگ باید تغییر کند

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رجیستری گوشی آیفون حاصل جلسات کارشناسی متعدد بود و انرژی خاصی را نیاز داشت تا در نهایت به نتیجه رسید. درباره فیلترینگ نیز همه به این اتفاق نظر رسیده‌اند که باید تغییر کند و وضعیت موجود، مناسب نیست.

  33. معاون وزیر ارتباطات:

    اختلال در اینترنت بین‌الملل رفع شد

    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعی گسترده ارتباطات در مسیر اروپا که منجر به اختلال در اینترنت بین‌الملل شده بود، بازیابی شد.

  34. پزشکیان: طرح دولت برای رفع فیلترینگ موجب تقویت حکمرانی در این حوزه است

    رئیس جمهور گفت: طرح دولت برای رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست بلکه موجب تقویت حکمرانی در این حوزه است.

  35. حاشیه های پررنگ‌تر از متن حضور رئیس پژوهشگاه رویان در سیما؛

    نخبگانی که در تنور عوام‌گرایی می‌سوزند

    ۲۶ سال از اولین چاپ کتاب «جامعه‌شناسی نخبه‌کشی» می‌گذرد و بعد از این ربع قرن، به نظر می‌رسد دومین جلد این کتاب به جای نخبگان سیاسی، باید به برخورد جامعه ایران با نخبگان علمی‌ اختصاص یابد و به شرح درد این سرمایه‌های بی‌بدیل و این زخم‌خوردگان از عوام‌گرایی (پوپولیسم) بپردازد.

  36. دستاورد جدید دانشمندان، احتمال احیا پس از ایست قلبی را افزایش داد

    دانشمندان چینی با دستاوردی جدید موفق شدند مغز خوک را حدود یک ساعت پس از قطع جریان خون احیا کنند؛ این کشف امیدها به احیای بیماران پس از ایست قلبی و مرگ مغزی را افزایش داده است.

  37. شبکه آموزش سیما مرجع هوش مصنوعی می‌شود

    مدیر شبکه آموزش سیما خاطرنشان کرد: شبکه آموزش با تشکیل شورای راهبردی و جذب و حمایت تاثیرگذاران این عرصه به تولید محتوا در این خصوص خواهد پرداخت تا به شبکه مرجع هوش مصنوعی تبدیل شود.

  38. معاون علمی خبر داد:

    اعطای ۲۰۰ میلیارد اعتبار مالیاتی به دانشگاه‌ها/ ارائه آیین‌نامه سرآمدان علمی تا پایان مهر

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری با اشاره به بهره‌مندی‌ هر یک از دانشگاه‌ها از اعتبار مالیاتی تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان گفت که آیین‌نامه سرآمدان علمی نیز تا پایان مهرماه آماده و از آنها تقدیر می‌شود.

  39. معاون بنیاد ملی نخبگان خبر داد:

    چهاردهمین همایش ملی نخبگان با حضور ۶۰۰ نخبه برگزیده برگزار می‌شود

    معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان از برنامه‌ریزی این مجموعه برای برگزاری چهاردهمین همایش ملی نخبگان با حضور ۶۰۰ نخبه برگزیده روزهای ۱۰ و ۱۱ مهرماه جاری خبر داد.

  40. نام بیش از ۲۵۰۰ پژوهشگر ایرانی در میان پژوهشگران دو درصد برتر جهان

    جدیدترین گزارش پایگاه علمی الزویر نشان می‌دهد دو هزار و ۵۰۳ پژوهشگر از ایران در میان پژوهشگران دو درصد برتر جهان جای گرفته‌اند.

  41. ورود فناوری هوش مصنوعی در پروژه‌های پالایش و پخش

    مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در برنامه‌ریزی برای به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در پروژه‌های پایین‌دستی صنعت نفت پیشرو است.

  42. وزیر ارتباطات:

    اختلال در اینترنت کشور برطرف شد

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام‌کرد: ساعت ۱۴ و ۳۹ دقیقه امروز (سه شنبه) اختلال در مسیر ورودی‌های اینترنت کشور برطرف شد و هم‌اکنون همه ظرفیت شبکه فعال است.

  43. هوش مصنوعی و پایان مشکلات شایع بیماران دارای محدودیت‌های حرکتی

    مخترع تخت هوشمند با قابلیت جلوگیری از زخم بستر گفت: این تخت قابلیت ماساژ آرامش‌بخش، تنظیم نور و رنگ محیط، تنظیم دما و رطوبت بدن و تنفس سنجی است.

  44. ششمین جایزه بین‌المللی دکتر کاظمی به دو دانشمند آلمانی و اتریشی رسید

    پروفسور توماس براون، دانشمند برجسته در حوزه سلول‌های بنیادی از کشور آلمان و دکتر نیکولاس ریورون، دانشمند جوان برجسته در زمینه جنین آزمایشگاهی از کشور اتریش به طور مشترک، به عنوان برگزیدگان ششمین دوره جایزه دکتر کاظمی در جشنواره تحقیقاتی بین‌المللی رویان معرفی شدند.

  45. تمرکز کنگره‌های دوگانه‌ سال ۱۴۰۳ پژوهشگاه رویان بر هوش مصنوعی و مهندسی سلول

    بیست و پنجمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان و بیستمین کنگره بین‌المللی فناوری سلول‌های بنیادی رویان با تمرکز بر هوش مصنوعی و مهندسی سلول، ۷ تا ۹ شهریور در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

  46. تولید سیب‌زمینی‌های مقاوم به بیماری‌های قارچی

    یک پژوهشگر ایرانی بر اساس دستاوردهای منتج از رساله دکتری خود به تکنیکی برای تولید سیب‌زمینی‌های مقاوم به بیماری‌های قارچی دست یافت.

  47. مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر خبر داد:

    تحقق ۱۴۱۲ مگاوات کاهش مصرف ادارات با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف

    مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: یک‌هزار و ۴۱۲ مگاوات کاهش مصرف ادارات با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف محقق شد.

  48. انتخاب قطب‌های بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در ۲ بخش

    مدیر انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران قطب‌های بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در صنعت قند و شکر و بخش کشاورزی را معرفی کرد.

  49. معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی:

    یک میلیون و ۲۰۰ هزار گواهی امضای الکترونیکی تا پایان بهار ۱۴۰۳ صادر شد

    معاون زیرساخت کلید عمومی و امنیت اطلاعات تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار گواهی امضای الکترونیکی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ در زیرساخت کلید عمومی کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل بیش از ۶۵.۵ درصد رشد داشته است.

  50. تاکید سردار رادان بر استفاده از فناوری داخلی در تولید تجهیزات مورد نیاز پلیس

    فرمانده کل نیروی انتظامی کشور با اشاره به نقش و اهمیت فناوری در برقراری امنیت، بر تداوم همکاری با سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران جهت تولید محصولات و تجهیزات مورد نیاز پلیس در مرز دانش، تاکید کرد.

مشاهده آرشیو
  1. قفسه فروشگاه‌های لوازم خانگی در تسخیر کالاهای قاچاق
  2. توسعه سامانه هشدار سیل و خرید تجهیزات راداری؛ ۲ دستاورد سازمان هواشناسی در سال ۱۴۰۳
  3. کبیر: بسکتبال ایران نیاز به تفکر نو و علم روز دارد/ روند تیم ملی را مطلوب می‌بینم
  4. وزنه‌برداری مدل ۱۴۰۳؛ عبور از حاشیه‌ها برای رسیدن به سکوی جهانی
  5. دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند
  6. جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد/ ورود ممنوع برای مسیر جنوب به شمال
  7. تناقضات دونالد ترامپ و رویکرد قاطع دستگاه دیپلماسی/چرا مرور مواضع عراقچی ضروری است
  8. روسیه تهدیدهای ترامپ علیه ایران را محکوم کرد
  9. پیش بینی بارش پراکنده باران و آذرخش برای ۲ روز آینده البرز
  10. ثبت هفت فوتی و ۷۲۴ مصدوم در تصادفات نوروزی البرز
  11. ۱۲ فروردین نماد مردم سالاری برای تثبیت حاکمیت اسلامی در ایران
  12. طبیعت سخاوتمند است/ دعوت از مردم برای حفظ منابع طبیعی البرز
  13. شورای دوره ششم در حفظ و‌توسعه فضای سبز و احداث پارک های جدید محلی و مرکزی کارنامه درخشانی دارد
  14. استاد فرامرز ظلی از پیشکسوتان فوتبال ایران در سن 83 سالگی درگذشت
  15. اقدامات دادگستری استان البرز در تحکیم بنیان خانواده/ فرزندان طلاق درگیر چه آسیب‌هایی می‌شوند؟
  16. درگذشت سردبیر سرویس مجلس خبرگزاری ایسنا/ مرکز رسانه مجلس این ضایعه را تسلیت گفت
  17. پیام رییس دانشگاه علوم‌پزشکی البرز به مناسبت عید سعید فطر
  18. توافق ایران و ترکمنستان برای راه‌اندازی قطار مسافری
  19. هشدار سیلاب در ۱۴ استان
  20. آیا «پایان عصر نفت» گزینه درستی است؟/ تلاش ایران برای حضور بیشتر در بازار نفت
  21. پوریا: وظیفه ما حمایت و آموزش است/ از لحاظ میزبانی بین‌المللی برترین فدراسیون بودیم
  22. پرواز فوق‌العاده «هما» در مسیر تهران به دبی و برعکس در ۱۵ فروردین
  23. پزشکیان: امیدوارم با وحدت و انسجام بیشتر موضعی موثرتر در برابر ظلم داشته باشیم
  24. عراقچی: دشمنان از تهدید ایران پشیمان خواهند شد
  25. یادداشت هشدار رسمی ایران به دفتر حفاظت منافع آمریکا ابلاغ شد
  26. اقامه نماز عید سعیدفطر به شکرانه یک ماه بندگی و عبادت در البرز
  27. تاکید امام جمعه کرج بر راه اندازی پویش همگانی برای تحقق شعار سال
  28. البرز در تدارک میزبانی مسابقات بیسبال غرب آسیا
  29. دستگیری سه خانم جیب بر در کرج
  30. ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران
  31. آزادی ۷۲۳ زندانی جرایم غیرعمد درالبرز
  32. وزیر ورزش و جوانان: اعتبار پروژه سالن ورزشی انقلاب کرج تامین شده است
  33. وزیر فرهنگ با هادی خانیکی دیدار کرد
  34. انجام ۶۶۹ ماموریت تصادفی اورژانس البرز در ایام نوروز
  35. کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس کشف شد
  36. چهلمین روز درگذشت منوچهر والی‌زاده؛ دوبلور و گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون؛
  37. ورود ۵۱ واحد نیروگاهی با ظرفیت ۱۵۰۰ مگاوات به شبکه سراسری برق
  38. رشد ۳.۴ درصدی نرخ تشکیل سرمایه و نوید رونق تولید
  39. ووشو به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ ریاض اضافه شد
  40. ایران قهرمان واترپلو زیر ۲۰ سال آسیا شد